Arrest nocturn condicional per al conductor que va provocar un accident al port d’Envalira

Tot i pilotar el cotxe quan no ho podia fer, no se li ha ampliat la retirada limitada del permís de conduir ni tampoc se la ha imposat cap mesura cautelar

La topada vista per una de les càmeres de Mobilitat.
La topada vista per una de les càmeres de Mobilitat. mobilitat

El conductor que divendres a darrera hora de la tarda va causar un accident al port d’Envalira, a proximitat de les dependències que el COEX té en aquella zona, ha estat condemnat a una pena d’arrest nocturn condicional que, ara per ara, no l’obligarà pas a entrar al centre penitenciari. L’home, de 34 anys i que va donar positiu al test de drogues i a la prova d’alcoholèmia, no ha estat objecte de cap mesura cautelar.

Detingut després de l’accident, arran del qual va resultar ferida la passatgera del vehicle francès que també es va veure implicat en el sinistre, una dona de 59 anys, va passar a disposició judicial aquest dissabte i va recuperar la llibertat unes hores després de ser objecte d’un judici ràpid (tècnicament una ordenança penal) que el va condemnar a diversos mesos d’arrest nocturn però condicionals. Si no torna a delinquir s’estalviarà entrar a la presó.

Un cotxe de policia a la Batllia.

Relacionat

Passa a disposició judicial el conductor de l’accident al port d’Envalira per anar begut i drogat

L’home va ser acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva pel fet de conduir drogat i begut. També se li va atribuir un delicte contra la integritat per les lesions sofertes per l’ocupant del segon vehicle implicat i, a mes, se li va imputar un delicte contra l’administració de Justícia perquè estava conduint en un tram horari que ho tenia prohibit, atès que té el permís parcialment retirat.

L'accident ha tingut lloc al port d'Envalira.

Relacionat

Un ferit en un aparatós accident al port d’Envalira

Segons les fonts consultades, la decisió judicial dictada aquest dissabte ni tan sols imposa una ampliació de la retirada del permís de conduir o la modificació de les condicions per les quals se’l permet circular (previsiblement, durant les hores de la jornada laboral).

Comentaris (7)

Trending