Un advocat porta el col·legi professional a la Justícia en desacord amb un expedient disciplinari

El lletrat, que no és el primer cop que discuteix a la Batllia decisions del CADA, ha estat amonestat per una suposada manca d’ètica

Comentaris

La seu del col·legi d'advocats.
La seu del col·legi d'advocats. ARXIU

Un experimentat advocat especialista entre altres en la creació de societats mercantils ha portat el col·legi professional (CADA) a la Justícia en desacord amb l’expedient disciplinari que se li va obrir. No és el primer cop que aquest jurista manté diferències amb el Col·legi d’Advocats ni el primer cop que discuteix davant els tribunals eventuals sancions que se li hagin imposat. Hauria vulnerat, suposadament, el codi ètic establert pel col·lectiu.

De fet, en altres ocasions ja se li havia recriminat el mateix. Les fonts consultades han preferit per ara mantenir la discreció i han assegurat que es tracta ‘només’ d’una amonestació que, d’entrada, no va associada ni a una sanció econòmica ni, molt menys encara, a una eventual inhabilitació professional. Però el lletrat no està d’acord en què hagi comès cap falta d’ètica. 

El batlle Xavier Colom ha admès a tràmit la demanda presentada per l’advocat afectat contra la resolució del Col·legi d’Advocats d’Andorra de data 7 d’octubre del 2021 per la qual es va incoar un procediment disciplinari i contra la resolució de 10 de novembre del 2021 a partir de la qua es desestimava el recurs administratiu previ i s’obria la via jurisdiccional.

Comentaris

Trending