Abona els diners que va sostreure a clients morts i surt de la presó

L’exempleat de banca acusat d’un delicte contra el tràfic jurídic i un altre contra el patrimoni està processat i en llibertat provisional

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’exempleat de banca que dilluns a la tarda va ingressar al centre penitenciari acusat d’un delicte contra el tràfic jurídic i un altre contra el patrimoni ja està en llibertat provisional. Com era de preveure, una vegada va reunir els 25.700 euros que es va quedar de clients difunts del banc on treballava al 2015 i els va abonar a l’administració de Justícia va poder deixar la Comella.

Aquesta circumstància es va donar durant la jornada d’aquest dimarts, segons que ha pogut saber l’Altaveu. L’home està processat i, per tant, la investigació, si escau, podrà continuar, encara que segons fonts policials estava clar de les indagacions fetes que l’exempleat de banca falsificava les firmes dels clients difunts i quan ja eren morts feia reintegraments que es quedava. Fins al muntant de 25.700 euros.

La presó vista des de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Empresonat fins que no retorni els diners furtats l’exempleat de banca que ‘robava’ a clients morts

Tot plegat va ser descobert temps després pel banc que va ser qui va acomiadar el treballador -de manera no causal- i va denunciar l’empleat a la policia perquè es posés en marxa la corresponent investigació sense donar peu a arribar a cap acord en relació amb la quantitat que a poc a poc va anar furtant. L’home pretenia cancel·lar una part de la liquidació que li pertocava a canvi del forat generat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending