Investiguen un furt amb força en un cèntric xalet de la Massana

Els fets haurien passat divendres i la policia considera aïllat el cas i no es descarta que sigui més una bretolada d’un grup de joves que cap altra cosa, malgrat que han desaparegut objectes

-
-
La policia investiga un furt amb força que hi hauria hagut divendres en un xalet proper al centre de la Massana. Per ara, els investigadors consideren que es tracta d’un cas aïllat i malgrat que es mira de resoldre i aclarir què va succeir no hi donen excessiva transcendència. És més, pels objectes que haurien desaparegut, es considera que podria tractar-se més d’una bretolada d’un grup de joves que una altra cosa.

El robatori -tècnica és un furt amb força perquè per molta bretolada que hi hagi hagut les persones que van accedir a l’habitatge ho van fer forçant algunes portes o finestres- hauria estat descobert per assistents dels propietaris del xalet, que en acudir a fer les seves tasques domèstiques habituals haurien descobert que hi havia diverses estances regirades. En principi, cap altre habitatge ni de la zona ni de cap altre punt proper haurien patit una situació ni igual ni similar, amb la qual cosa es considera un fet totalment aïllat.

Del xalet, certament, n’han desaparegut diversos objectes, malgrat que d’un valor només relativament important. Per exemple, una de les coses que els desconeguts s’haurien endut és una consola. No seria l’únic material que hauria desaparegut per l’acció dels suposats ‘lladres’, respecte dels quals hores d’ara no es té cap element que pugui conduir en breu a la seva identificació. Agents de l’àrea de delictes contra el patrimoni del cos d’ordre van estar treballant durant el dia d’ahir per trobar ‘pistes’ que puguin ajudar a aclarir els fets.

Comentaris (1)

Trending