Inutilitzen amb pintura el radar de Bordes d'Envalira

L'anunci que la zona està vigilada amb càmeres no ha impedit el sabotatge

-
-
El radar de velocitat que hi ha a la carretera general 2 a les Bordes d'Envalira ha quedat inutilitzat després d'haver estat ruixat amb pintura. El radar està situat en una zona on la velocitat màxima és de 50 kms/hora. Es va posar en funcionament al començament de l'any 2018 quan es va traslladar el que hi havia a la Bartra, a Encamp.

Diverses persones s'han posat en contacte amb el departament de Mobilitat aquest dimarts per informar de la pintada del radar. Fa uns mesos ja hi haver un intent de pintar el radar que hi ha a l'avinguda Salou a l'alçada de l'estadi comunal Joan Samarra.

Després d'aquesta acció es van instal·lar uns cartells en aquests radars fixos on s'anuncia que és una zona vigilada amb gravació. Mobilitat s'encarrega del manteniment dels radars però els sabotatges i actes vandàlics són competència de la policia.

A Andorra hi ha setze radars. El primer es va instal·lar l'any 2006 al túnel del Pont Pla que uneix la Massana amb Escaldes-Engordany. En els darrers deu anys ha augmentat la seva presència perquè la velocitat era molt alta en alguns punts de la xarxa viària i això tenia incidència en la sinistralitat.

Comentaris (2)

Trending