El sindicat policial que defensa els interessos d’uniformats i administratius renova la direcció

Òscar García passa el relleu a Hugo Guiomar com a president del comitè executiu del Col·lectiu de Funcionaris de Policia d’Andorra

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. Toni Solanelles

Canvis en l’organigrama del Col·lectiu de Funcionaris de Policia d’Andorra (CFPA). Després d’unes eleccions en què només hi va concórrer una sola candidatura, el fins ara president, Òscar García, passa el relleu a Hugo Guiomar. Aquest darrer ja formava part de la direcció del sindicat policial que vetlla pels interessos dels uniformats de totes les escales i també dels administratius del cos. La nova junta directiva inclou una part d’integrants que ja estaven a l’executiva i altres funcionaris que s’hi integren per primer cop.

Així, el ‘patruller’ Guiomar assumeix la màxima responsabilitat del comitè executiu, secundat a la vicepresidència per un altre component ja amb experiència al CFPA com Joan Repiso. Leonel Alves farà les tasques de tresorer i Llorenç Martín assumeix la secretaria. Com a vocals queden Emili Aragón, Ivan da Costa, Jordi Gutiérrez, Joan Berenguer i Joan Martí. Òscar García, que forma part de l’àrea d’investigació de la policia, ha estat poc més d’un any al capdavant del CFPA.

-

Relacionat

Òscar Garcia serà el nou president del Col·lectiu de Funcionaris de Policia

García era el vicepresident del sindicat i va assumir la presidència el gener de l’any passat arran de la renúncia per motius personals de ‘l’històric’ Salvador Prieto. Durant molt temps el CFPA ha estat l’únic sindicat força actiu en el marc del cos de policia. No obstant això, aquest darrer any ha estat força ‘desaparegut’ i mentrestant els comandaments s’han organitzat per constituir, justament, el Sindicat de Comandaments de la Policia (Sicop).

Comentaris

Trending