Òscar Garcia serà el nou president del Col·lectiu de Funcionaris de Policia

El fins ara vicepresident del sindicat policial més actiu en l’actualitat agafa el relleu de Salvador Prieto, que plega per raons estrictament personals

-
-
El fins ara vicepresident del Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA), Òscar Garcia, passarà a encapçalar el sindicat policial més actiu en l’actualitat, i un dels que més ha batallat en el marc dels temes ‘calents’ de l’administració. Garcia agafa el relleu de Salvador Prieto, que després de més de tres lustres a l’organització plega per raons estrictament personals.

Encara que els canvis s’han d’oficialitzar, la situació ja és clara, segons les fonts sindicals consultades, que han assegurat que avui mateix Prieto ha presentat de forma pactada amb la resta de membres de la junta del sindicat la renúncia irrevocable. Les fonts consultades han deixat clar que la renúncia té una motivació personal sense cap mena de rerefons, encara que és obvi, han explicat les fonts, que després de 16 anys d’activitat sindical hi ha un desgast.

La voluntat del col·lectiu, que ha agraït la tasca duta a terme per Prieto, és mantenir la línia combativa però alhora discreta i respectuosa que s’ha mantingut fins ara. Els canvis s’hauran de validar durant una assemblea que encara no està convocada però que, tal com fixen els estatuts, s’haurà de celebrar dins del primer trimestre d’aquest 2020.

Comentaris (6)

Trending