Una nova pana pertorba el funcionament del despatx central de policia

Durant el matí d'aquest dilluns totes les portes estaven obertes i custodiades per agents mentre que tècnics de FEDA treballaven donant suport per recuperar la llum

Espai d'atenció al públic en el despatx central de la policia.
Espai d'atenció al públic en el despatx central de la policia. POLICIA D'ANDORRA

Una nova pana ha afectat el despatx central de la policia, a la carretera de l'Obac, a Escaldes-Engordany. L'edifici s'ha quedat a les fosques i els tècnics de FEDA s'hi han desplaçat per resoldre l'avaria. Les portes de l'edifici estaven obertes i custodiades per agents.

L’edifici, que està en plena remodelació de la façana, pateix nombroses deficiències com han assenyalat diversos funcionaris tot recordant que és el recinte que vetlla per la seguretat del país. En les darreres setmanes hi ha hagut panes a molts dels lectors que permeten obrir les portes internes.

La nit de dimecres a dijous de la setmana passada, la tempesta va deixar el despatx central, sense ordinadors, telèfons --fins tot el 110-, ni portes. Aquest dilluns al matí també ha deixat de funcionar durant una bona estona la pàgina web policia.ad.

Un cotxe policial sortint a 1/4 de 10 del matí de dijous del garatge del despatx, quan es començava a recuperar tota la instal·lació.

Relacionat

La tempesta deixa pràcticament inoperatiu durant tota la nit el despatx central de policia

També ha tingut problemes de funcionament a nivell informàtic amb l'oficina virtual, el departament de Tributs i Fronteres d'Andorra la Vella. La setmana passada, es van fer tasques de manteniment amb l’objectiu d’intentar resoldre les deficiències que presenta, per mirar de minimitzar les anomalies de l’oficina en un moment àlgid de l’activitat tributària quant a la presentació de declaracions i altres informes

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending