La tempesta deixa pràcticament inoperatiu durant tota la nit el despatx central de policia

Ni portes ni telèfons ni ordenadors no han funcionat a causa d’una pana elèctrica que ja havia afectat feia uns quinze dies però no de tanta envergadura

Un cotxe policial sortint a 1/4 de 10 del matí de dijous del garatge del despatx, quan es començava a recuperar tota la instal·lació.
Un cotxe policial sortint a 1/4 de 10 del matí de dijous del garatge del despatx, quan es començava a recuperar tota la instal·lació. Toni Solanelles

Tècnics de FEDA han hagut de córrer durant tota la matinada pel despatx central de la policia. A causa d’una incidència elèctrica associada a la tempesta que ha caigut, amb molts de llamps incorporats, l’edifici, que està en plena remodelació de la façana, ha quedat pràcticament inoperatiu en el seu conjunt. No funcionaven ni portes ni telèfons -durant hores ni tan sols el 110- ni ordinadors.

Una pana similar ja havia succeït fa uns quinze dies, però no havia arribat a l’abast de la d’aquesta matinada, que impedia fins i tot entrar i sortir del despatx, gairebé. Durant hores, agents de servei han hagut de custodiar alguna de les portes d’accés a l’edifici per poder garantir que s’hi pogués entrar en cas d’urgència. Fa uns dies, havien deixat de funcionar molts dels lectors que permeten obrir les portes internes. Tot l’edifici funciona amb aquest tipus de controls, amb la qual cosa una avaria com la d’avui té una fortíssima incidència en el funcionament de tot el cos.

Diversos funcionaris del cos han lamentat la situació, recordant que ja fa temps que se sap de les deficiències que pateix el despatx i no s’hi posa remei. Han lamentat especialment la situació d’aquesta matinada assegurant que durant moltes hores la seguretat de bona part del país sinó tota ha quedat compromesa, perquè els moviments policials estaven molt limitats.

Etiquetes

Espai d'atenció al públic en el despatx central de la policia.

Relacionat

Una nova pana pertorba el funcionament del despatx central de policia

Comentaris (10)

Trending