Més atenció al públic ‘per decret’ a la policia davant del ‘passotisme’ d’alguns funcionaris

El despatx central estarà obert de 8 del matí a 9 del vespre els laborables i també hi haurà recepció al públic durant el cap de setmana

Una imatge de la recepció del servei de policia.
Una imatge de la recepció del servei de policia. POLICIA D'ANDORRA

Davant els dubtes que tenien alguns funcionaris de si atendre o directament no atendre ciutadans que s’acostaven al despatx central de la policia en horaris on teòricament no hi havia servei directe d’atenció al públic a la recepció, finalment s’ha imposat una ampliació de l’horari on caldrà que hi hagi presència a la recepció per atendre qualsevol persona que tingui qualsevol necessitat.

Fins ara es feia una mena de jornada similar a la de Tràmits al Govern. I a partir de les 5 de la tarda, quan no abans segons com, podia quedar a discreció dels agents que hi havia a la casa rebre o no el públic. Evidentment, davant d’una situació urgent o greu no hi havia volta de fulla, però més d’una vegada hi havia hagut ciutadans que no havien gosat demanar res en trobar-se la porta tancada o, tot i provar de trucar, per exemple, es quedaven amb la porta als morros.

Ara, la direcció del cos, en vista a “poder donar un millor servei al ciutadà” i “una vegada analitzades les incidències ocorregudes amb l’actual horari d’atenció al públic” -que és un eufemisme per no parlar de queixes ciutadanes i del ‘passotisme’ d’alguns funcionaris- s’ha posat en marxa des d’aquest dilluns una atenció que va de les 8 del matí a les 9 de la nit i els caps de setmana també es podrà acudir directament a la recepció de l’edifici de l’Obac.

Comentaris (8)

Trending