Un ferreny control policial a l’avinguda Tarragona sorprèn els conductors

En l’operatiu, qualificat oficialment de rutinari, hi han participat antidisturbis, una vegada s’ha oficialitzat el denominat grup de suport al manteniment de l’ordre, que té vuit agents en dedicació exclusiva

Una imatge del control.
Una imatge del control.

Un ferreny control policial que s’ha dut a terme en els carrils de pujada de l’avinguda Tarragona just a l’altura del conegut hipermercat Andorra 2000 ha sorprès aquest matí els conductors que circulaven per aquella zona. Malgrat la presència d’agents antidisturbis, el control en qüestió, segons fonts oficials, era rutinari i no tenia cap objecte concret en especial. De fet, l’operatiu no s’ha allargat gaire estona.

En el dispositiu hi haurien participat agents del denominat grup de suport a manteniment a l’ordre (GSMO), ara que ja està oficialitzat. Després de diverses formacions i actuacions, finalment, segons fonts consultades, s’haurien triat vuit funcionaris fins ara a l’àrea de seguretat ciutadana que es dedicaran en exclusiva a aquestes operacions especials antidisturbis.

La resta d’integrants inicials del grup, fins a una trentena, queden en una mena de reserva i segueixen en les seves tasques habituals de patrullatge. Si en algun moment puntual es necessiten més reforços, aquests agents que han rebut una formació i un entrenament específics, més enllà de disposar d’un material concret també, podrien ampliar el nucli central d’agents GSMO.

La tria final no està clar com s’hauria fet, circumstància que a alguns dels integrants inicials del grup hauria causat malestar. En tot cas, de moment es tira endavant amb el grup de vuit funcionaris. Actuacions com les d’avui poden passar a ser més habituals del que ho han estat fins ara. El control ha sorprès per la seva rotunditat.

Comentaris (14)

Trending