Encamp torna a cedir la Baronia a la policia per fer formació d’agents

Els efectius que són part de la nova promoció del cos treballen aquests dies a la casa de colònies, que han visitat aquest dimecres els cònsols de la parròquia i els màxims responsables del servei d’ordre

Moreno, Mas i Rascagenres, durant la visita a la Baronia.
Moreno, Mas i Rascagenres, durant la visita a la Baronia. COMU D'ENCAMP

La nova promoció d’agents del cos de policia estan fent part del període de formació a la casa de colònies de la Baronia, als Cortals d’Encamp. L’espai ha estat cedit pel comú, com ja es va fer amb l’anterior tongada d’efectius. Aprofitant l’estada, els cònsols de la parròquia, Laura Mas i Jean Michel Rascagneres, han volgut fer una visita a l’alberg i compartir experiències amb els membres del servei d’ordre.

Es tracta del segon cop que la corporació encampadana ofereix al cos policial les dependències situades a la zona dels Cortals. Totes dues parts consideren que és un lloc idoni per tirar endavant part de la formació que han de fer els agents. Així es va poder comprovar a inicis d’any amb l’anterior promoció i, ara, s’ha repetit l’experiència.

Aquest dimecres, Mas i Rascagneres han pujat a la casa de colònies conjuntament amb el director de la policia, Jordi Moreno i el director adjunt i coordinador, Bruno Lasne. Tots ells han fet una visita als instructors i als agents en període de formació per conèixer de primera mà el funcionament i l'estada a les instal·lacions comunals.

Comentaris (2)

Trending