Deu futurs agents de policia comencen els nou mesos de formació

L’acte d’obertura de la promoció, la número 56 des de la creació del cos, s’ha celebrat aquest matí amb la presència del director, Jordi Moreno, i dels nou homes i una dona que van superar el concurs de selecció entre 47 aspirants

https://www.youtube.com/watch?v=BUnJS_TfE9M

La policia ha celebrat aquest divendres l’acte d’obertura de la 56a promoció d’alumnes del cos d’ordre. L’acte, que ha estat presidit pel director, Jordi Moreno, dona el tret de sortida a la formació de fins a una desena de futurs agents. Aquesta s’allargarà durant nou mesos i un cop superada permetrà reforçar el servei.

En total, són nou homes i una dona els que han superat el procés de selecció,al qual es van presentar 47 aspirants. Es tracta de la promoció número 56 des de la creació del cos i, a partir d’ara, s’obre el període de formació de tots ells.

Aquest s’allargarà durant nou mesos. Es farà íntegrament a Andorra i estarà basat, segons s’ha explicat des del mateix cos, en la legislació penal, la normativa administrativa, les aplicacions informàtiques, tir i tècniques d'intervenció, així com l'aplicació pràctica de tots els coneixements adquirits.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending