Cues a Immigració i degoteig de detencions per dades falses

El servei està rebent aquests dies tanta o més gent que durant l’hivern, quan teòricament és un moment àlgid de feina

Cua a Immigració aquest dimarts.
Cua a Immigració aquest dimarts.

L’activitat al servei d’Immigració no s’atura. Els darrers dies el departament està rebent tanta o més gent que durant l’hivern, quan teòricament hi ha el volum més important de contractacions i de personal temporer. De feina i noves incorporacions, o de regularització de la situació que s’ha tingut fins al moment, prou n’hi ha.

I l’increment d’activitat a Immigració també porta a un augment dels controls i de detecció d’anomalies, algunes de les quals arriben a tenir transcendència penal i comporten detencions. Perquè el degoteig d’arrestos lligats al fet que es presenta documentació falsificada o dades falses per intentar aconseguir una feina o entrar a la quota general hi continua sent.

Aquest dimarts, els serveis policials lligats al departament d’Immigració van detenir una ciutadana colombiana de 48 anys per un delicte contra el tràfic jurídic. És a dir, per presentar documentació lligada al seu intent d’obtenir un permís d’estada al país que no es corresponia a la realitat. Habitualment aquests casos es resolen amb una expulsió, de dret o de fet, del país.

Comentaris (9)

Trending