Autoritzen la incineració dels cadàvers de dues persones que no ha reclamat ningú

Tant Concepción Buxadera Vidal com Domingo Valdivielso Obrego van morir sols fa mesos i transcorregut el termini de temps legal no hi ha hagut ningú que s’hagi interessat per la seva inhumació

Una imatge del tanatori on s'han fet les pràctiques forenses.
Una imatge del tanatori on s'han fet les pràctiques forenses. Toni Solanelles

El ministeri de Justícia i Interior ha autoritzat la incineració dels cadàvers de dues persones que fa temps que estaven a la cambra frigorífica de les instal·lacions del tanatori nacional i que ningú no ha reclamat. És habitual que de tant en tant, malauradament, es doni aquesta circumstància. Es dóna el cas que, proporcionalment a d’altres indrets, al Principat hi ha molta gent, cada vegada de més edat, que viu sola.

Hauria estat el cas de Concepción Buxadera Vidal i de Domingo Valdivielso Obrego, que haurien mort sols fa uns mesos i haurien estat traslladat a les dependències corresponents del tanatori situat a tocar de l’antiga Clínica Meritxell, ara seu de les consultes externes del SAAS. Una vegada transcorregut el termini legal establert, ningú no s’ha interessat per fer-se càrrec dels fèretres i dur a terme la inhumació corresponent.

Per tant, i seguint allò legalment establert, el titular de Justícia, Josep Maria Rossell, ha procedit a publicar al BOPA aquest dimecres l’autorització de la incineració dels cadàvers de les dues persones, Buxadera i Valdivielso, que no han estat mai reclamades per ningú.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending