Andorra es queda amb un forense menys

L’especialista andorrana en medicina legal accepta una interessant oferta estrangera veient el difícil recorregut professional que hi ha al país

Un forense en plena activitat.
Un forense en plena activitat. ARXIU

Andorra perd el cinquanta per cent dels seus especialistes en medicina forense. O dit d’una altra manera, un dels dos experts en medicina legal del Principat, plega. I no és una qüestió menor segons que han indicat les fonts consultades. La professional que plega és nacional andorrana. Però veient l’esdevenidor que tindria al seu país més altres circumstàncies, la metgessa hauria decidit acceptar una interessant oferta estrangera.

Les fonts consultades han lamentat la decisió de la forense, el treball de la qual estava sent molt reconegut entre aquells que hi han tractat i hi tracten. Una altra qüestió seria el marge que ofereix l’administració, amb unes condicions laborals força complexes per molt forfet remunerador que establís fa uns anys el reglament de compensacions.

Una metgessa forense analitzant els ossos d'un cadàver.

Relacionat

Els forenses tenen més catxet que els inspectors de treball

Segons les fonts consultades, ara caldrà treballar per buscar un recanvi, gens clar, per a la metgessa. De moment, les primeres recerques d’un relleu per a la forense no haurien reeixit i en el sector -Justícia, policia, centres funeraris- hi ha certa preocupació per la baixa d’una professional que, a més a més de ser andorrana, s’havia adaptat molt bé i resolia molt positivament la seva feina.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending