S’agreuja l’estat d’un dels presos contagiats amb Covid i ha d’acabar ingressant a l’hospital

Es tracta d’un penat de més de seixanta anys que porta anys al centre penitenciari condemnat per un delicte de naturalesa sexual i que pràcticament mai no surt de la cel·la

Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital.
Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital. Toni Solanelles

Un dels presos que han contret els darrers dies el coronavirus al centre penitenciari ha hagut de ser ingressat aquest diumenge al matí a l’hospital després que l’afecció provocada per la Covid s’hagi agreujat amb dificultats respiratòries severes. Seguint els protocols establerts, se l’ha traslladat al centre sanitari i allí una dotació policial fa la vigilància pertinent, rellevant-se quan toca, segons les fonts consultades.

Segons els consultats, seria un dels primers reclusos que s’hauria contagiat en aquest nou episodi d’infeccions de coronavirus que afecta la presó. El reclús afectat és un home de més de seixanta anys que fa temps que està al mòdul de penats. Compleix condemna per un delicte de naturalesa sexual i amb implicació d’una familiar seva menor d’edat quan van ocórrer els fets pels quals compleix condemna.

Una imatge del centre penitenciari.

Relacionat

Dos interns més aïllats i dos funcionaris de la presó de baixa pel coronavirus

Una de les incògnites que envolten aquest cas, segons els consultats, és com s’hauria arribat a contagiar aquest home. I és que es tracta d’un interne que des de fa anys, pràcticament des que va entrar al centre penitenciari, com aquell que diu no surt mai de la cel·la. Gairebé mai apareix pel pati i per altres dependències d’ús comunitari del centre de reclusió de la Comella. Fins fa pocs dies, eren sis els reclusos positius en aquest nou episodi i tres funcionaris estaven de baixa pel mateix motiu.

Comentaris (6)

Trending