Instal·lat un nou radar de tram entre Canillo i Encamp

El cinemòmetre només controlarà la velocitat de baixada i entrarà en servei en pocs dies, una vegada s’hagin acabat de fer les proves i calibratges pertinents

Els aparells que s'han instal·lat.
Els aparells que s'han instal·lat.
En breu entrarà en servei un nou radar de tram entre la sortida sud de Canillo i l’entrada al nucli urbà d’Encamp. El cinemòmetre ha estat col·locat aquest matí per tècnics de Mobilitat i una vegada es facin les proves i els calibratges pertinents començarà ‘a disparar’. Per ara no ha transcendit la velocitat a la qual es limitarà el pas dels vehicles, el que sí que és clar és que només controlarà els automòbils de baixada.

Mobilitat mateix ha recordat aquest dijous que el tram que serà ara vetllat pel radar ha experimentat un increment notable de la sinistralitat i, en conseqüència, la incidència d’accidents està sent rellevant, afavorida per la millora de la via. L’equip que s’ha instal·lat aquest matí no és pas nou. Es reutilitza els aparells que fins ara estaven instal·lats entre l’hipermercat Punt de Trobada i la zona fronterera.

Els tècnics de Mobilitat han valorat que no té sentit destinar un dispositiu al tram més proper a la frontera hispanoandorrana en sentit descendent, perquè, justament, en moltes ocasions, del Punt de Trobada fins al punt fronterer hi ha retencions que impedeixen, es vulgui o no, circular a una velocitat anormalment alta. En canvi, en sentit nord, és a dir, de pujada, es mantenen els cinemòmetres instal·lats perquè aquests sí que funcionen i donen resultats.

Comentaris (2)

Trending