Sobrecost de 39.000 euros en les obres a l’antiga seu de la justícia

El Govern accepta ampliar el contracte un mes més a l’empresa responsable dels treballs de condicionament de l’edifici de les Columnes per albergar el nou centre de formació d’adults

Imatge de la façana de l'edifici de les Columnes, antiga seu de la Justícia.
Imatge de la façana de l'edifici de les Columnes, antiga seu de la Justícia. Toni Solanelles

Els treballs d’adequació de l’antiga seu de la justícia, a l’edifici de les columnes, per convertir-lo en el centre de formació d’adults acabaran sortint més cars del que estava previst. El Govern ha autoritzat el pagament a l’empresa adjudicatària de prop de 39.000 euros més de l’inicialment establert a l’edicte de contractació. Finalment, el cost total del projecte ascendirà a prop de 336.000 euros.

Els treballs es van adjudicar el passat febrer. L’objectiu era adequar els espais que, fins la inauguració de la nova seu, havien albergat les dependències judicials. L’edifici de les Columnes, a l’avinguda Tarragona, seguiria llogat pel Govern però ara com a centre de formació d’adults i, també, com a oficina Covid.

Les obres de condicionament es van encarregar a l’empresa Coansa. Havia de cobrar, inicialment, 296.817,06 euros pels treballs. Ara, però, el Govern haurà d’acabar pagant més.

En concret, el BOPA publica aquest dimecres una ampliació de contracte per un valor de 38.839,63 euros. Al mateix temps, tot s’allargarà un mes més de les dotze setmanes inicialment establertes.

Per tant, al final l’erari públic haurà de desemborsar un total de 335.817 euros per aquestes obres. En total, un 13% més del que s’havia estimat en l’adjudicació.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending