Govern busca arquitecte per a l’ampliació de l’Ud’A

L'executiu ha convocat el concurs per seleccionar el professional que redacti i dirigeixi la rehabilitació de l'antiga Fàbrica Reig que ha d'acollir aules i zones destinades a la recerca

L'antiga fàbrica Reig, espai que ha d'acollir l'ampliació de l'Ud'A.
L'antiga fàbrica Reig, espai que ha d'acollir l'ampliació de l'Ud'A. UDA

El Consell de Ministres ha aprovat la convocatòria del concurs per a seleccionar un arquitecte que s’encarregui de la redacció i direcció del projecte de la rehabilitació de l’antiga Fàbrica Reig perquè pugui acollir l’ampliació de la Universitat d’Andorra. Les ofertes es poden presentar fins al 8 de maig i la intenció de l’executiu és els treballs comencin a la tardor i estiguin enllestides al curs 2025-206.

L’espai de gairebé 3.000 metres quadrats serà el que albergarà l’ampliació de l’Ud’A després que a finals del passat mes de gener Govern i la propietària de l’antiga Fàbrica Reig signessin el contracte d’arrendament per als pròxims 35 anys. Des de l’executiu ja s’ha convocat el concurs per contractar l’arquitecte que s’encarregui de la redacció i direcció del projecte. Les ofertes es poden presentar fins al 8 de maig.

Les noves dependències inclouran aules, despatxos i zones multifuncionals destinades a la investigació i recerca. L’objectiu és que els treballs estiguin enllestits el curs 2025-2026, malgrat que el rector de l’Ud’A espera que el curs 2024-2025 ja estiguin acabats. La inversió que destinarà el Govern serà de 6 milions d’euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending