Espot assegura que analitzaran les al·legacions contra l'heliport “sense cap consideració política”

El cap de Govern ha dit que intentaran donar resposta “en un termini raonable”, tot assenyalant que tot el temps que es trigui a contestar demorarà l'execució de la infraestructura

El cap de Govern, Xavier Espot, mentre atén als mitjans de comunicació.
El cap de Govern, Xavier Espot, mentre atén als mitjans de comunicació. Altaveu Media

El Govern serà l’encarregat d’analitzar i respondre les dues persones que han presentat al·legacions al projecte de l’heliport a la Caubella. El cap de l’executiu, Xavier Espot, considera que es tracta d’una xifra petita del que es podia esperar per un projecte d’aquesta envergadura. Ha deixat clar que “donarem resposta en un termini raonable i sense cap consideració política”.

La presència d’una espècie de planta en perill d’extinció a la zona i l’afectació que podria tenir per als costums de fins a 32 animals formen part dels motius que s’han esgrimit en les al·legacions que s’han presentat a l’informe d’impacte ambiental del futur heliport a la Caubella que ha estat exposició pública al comú de la Massana. Aquestes les haurà d’analitzar Govern i donar una resposta.

Una imatge simulada de com hauria de quedar l'heliport.

Relacionat

El risc d’extinció d’una planta i l’impacte en els animals, principals al·legacions a l’heliport

El cap de l’executiu, Xavier Espot, ha explicat que no hi ha un termini màxim per avaluar-les, però “ho farem en un termini raonable i sense cap consideració política”. Exposa que “hem de mirar l’abast de les al·legacions, tot i que no es tracta d’una xifra enorme i tenint en compte que es podria presumir que n’hi hauria més”. Posa en relleu que “tot el temps que es trigui a resoldre pot demorar l’execució de la infraestructura” i afegeix que “no es resoldrà ni més ràpid ni menys ràpid del que es faria en un projecte d’aquestes característiques”.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending