CRAMEA s’integra a l’Associació Internacional de Centres d’Alt Rendiment

Els impulsors dels projectes l’han presentat davant el teixit esportiu del país, tot destacant les sinergies que pot suposar entrar a una entitat amb 80 instal·lacions

Un moment de la presentació del projecte davant les entitats esportives
Un moment de la presentació del projecte davant les entitats esportives BOMOSA

El projecte CRAMEA avança. La conversió de l’antic edifici de Sud Ràdio en un centre d’alt rendiment en alçada segueix el seu ritme previst. Els impulsors de la iniciativa, CES 2508 liderada per Bomosa, han volgut presentar el projecte als representants de les federacions esportives del país. Durant la trobada, s’ha posat en relleu que la futura instal·lació comptarà amb el suport d’una xarxa d’infraestructures similars. Així, ja s’ha formalitzat l’entrada en l’Associació Internacional de Centres d’Alt Rendiment (ASCP).

La intenció de la trobada, celebrada a les dependències del centre de tecnificació d’Ordino, ha estat apropar el projecte al teixit esportiu del país. A l’acte estaven convocades més de 40 federacions i entitats i també ha comptat amb la presència del secretari d’Estat, Justo Ruiz. El CEO d’Univers Bomosa, Manel García, ha estat l’encarregat de conduir l’acte., durant el qual s’ha volgut defensar que el CRAMEA esdevindrà “un referent europeu i mundial de l’entrenament esportiu en alçada”.  

Justament, a aquest objectiu han de contribuir els contactes ja establerts amb altres instal·lacions similars així com amb empreses de l’àmbit mèdic i esportiu. CRAMEA ja forma part, s’ha explicat, de l’Associació Internacional de Centres d'Alt Rendiment, que agrupa a més de 80 dependències dels cinc continents amb la intenció de “fomentar la col·laboració per generar iniciatives que beneficiïn l’esport, els atletes i la societat en general”.

El projecte està impulsat per la societat CES 2508, amb participació, Bomosa a banda, també de Saetde. És l’adjudicatària de la concessió durant un termini de 40 anys. La reforma de l’antiga Sud Ràdio es preveu que costi uns 22 milions d’euros. Quan entri en funcionament, la primavera del 2025, acollirà un centre residencial amb 80 habitacions per allotjar esportistes, tres restaurants, una zona esportiva i wellness, una mèdica i de recuperació i espais polivalents.

Comentaris (1)

Trending