L’aparcament del Viena i l’antic Bon Racó deixarà de ser de lliure accés i tindrà barrera

La zona, molt concorreguda de vehicles que fins i tot estacionaven durant tot el dia aprofitant que no calia pagar, quedarà restringida als clients, igual que les places del Mr. Bricolage

Treballs a l'entrada de l'aparcament per col·locar-hi les barreres.
Treballs a l'entrada de l'aparcament per col·locar-hi les barreres. T. S.

La zona d’estacionament que dona servei als establiments Viena, la Tagliatella (antic Bon Racó) i Mr. Bricolage, a l’avinguda Salou, deixarà de ser de lliure accés com era fins ara. Des de fa dies han començat els treballs per tancar l’aparcament i col·locar-hi barreres que permetran restringir-ne l’ús només per als clients dels establiments allí ubicats.

Si vostè era usuari habitual de la zona d’aparcament del Viena de l’avinguda Salou, de l’antic Bon Racó, ara reconvertit en Tagliatella o del Mr. Bricolage fins i tot sense ser client dels establiments, ha de saber que en un termini no massa llarg ja no podrà fer-ho. L’espai, de titularitat privada però que fins ara permetia un accés lliure, quedarà tancat per unes barreres i només donarà servei als clients dels establiments. Els treballs ja fa dies que han començat i uns cartells anuncien el canvi.

La situació, en bona part, ve motivada perquè tot sovint hi havia conductors que estacionaven el seu vehicle allí i l’hi deixaven durant tot el dia, aprofitant per anar a treballar, fer esport o fer altres gestions, o fins i tot més d’un dia, ja que no cal pagar, i això comportava que no hi hagués espai per als clients dels establiments. Una situació que va empitjorar després del tancament del restaurant Bon Racó.

Un cop les barreres estiguin col·locades, però, la pràctica s’acabarà, tal com ha passat en altres espais de titularitat privada, especialment d’establiments comercials, que han acabat optant per tancar l’aparcament.

Comentaris (20)

Trending