Adjudicada la reforma per fer del Centre de Tecnificació d’Ordino una instal·lació d’alt nivell

L'import és de 202.000 euros i després dels treballs es podrà disposar d'espais per oferir diferents serveis que ara com ara es duen a terme en zones provisionals

SIMULACIÓ DE L'ASPECTE EXTERIOR DEL CTEO UNA VEGADA AMPLIAT.
SIMULACIÓ DE L'ASPECTE EXTERIOR DEL CTEO UNA VEGADA AMPLIAT.

El Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels treballs per a la reforma d'espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO). La reforma s'ha adjudicat per contractació directa i per un import de 202.154,58 euros. Els serveis tenen la finalitat de posicionar el CTEO com a centre neuràlgic per a l'entrenament dels esportistes d'alt nivell i de tecnificació.

L'objectiu principal és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d'Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals. Actualment, el centre esportiu ja ofereix serveis específics com ara el servei de preparació física i readaptació, el servei de psicologia esportiva, el servei de nutrició esportiva i el servei d'àpats.

Els treballs adjudicats oferiran espais per oferir diferents serveis que ara com ara es duen a terme en zones provisionals. Després de quedar desert el concurs en presentar-se poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars, s'ha considerat, fer una adjudicació directa, proporcionada al cost de l'actuació, per poder disposar de nous espais per poder oferir-los de manera correcta així com per poder absorbir tota la demanda per part dels esportistes becats al programa ARA (Alt Rendiment d'Andorra) i dels esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions esportives.

Les obres adjudicades tenen un abast de prop de 400 metres quadrats i tenen per objectiu reorganitzar els espais que fins ara estaven destinats a l'Efpem i que permetran recol·locar els serveis de laboratori de proves d'esforç, despatx de psicologia i nutrició esportiva, serveis mèdics i fisioteràpia.

Comentaris (1)

Trending