Indignació entre policies i esportistes per l’incompliment del confinament d’un agent

Un integrant del grup especial d’intervenció continua fent rando com si res amb el ‘detall’ de registrar les dades en una aplicació que almenys parcialment poden consultar altres atletes

-
-
Quan les autoritats estan reclamant un respecte màxim al confinament decretat i recomanat a causa del coronavirus, i la policia ha de fer complir l’ordre tant com pugui, que un uniformat no compleixi allò que es diu indigna el col·lectiu i li fa perdre força. Almenys, autoritat moral. Entre el cos i un grup d’esportistes de cert nivell hi ha un elevat malestar perquè almenys un agent està saltant-se obertament la reclusió domiciliària. El policia no ha tingut inconvenient, a més, a continuar registrant la seva activitat esportiva en una aplicació específica per a l’ocasió.

Policies i, especialment triatletes, com l’uniformat incomplidor, treuen foc pels queixals. Agent integrant del grup d’intervenció (GIPA), els darrers dies hauria estat fent ‘radonné’ com si tal cosa. Així ho han denunciat diverses persones que, com ell, fan activitat habitualment per preparar-se per competicions diverses i que ara han hagut d’aturar-la o buscar mètodes casolans per mantenir el seu estat de forma física. El policia, no. Ho faria com si tot fos normal i, a més, ho ha anat registrant en l’aplicació telemàtica (strava) que permet acumular dades i fer càlculs relacionats amb l’estat físic.

Les darreres hores, segons fonts consultades, conscient del rebombori que s’estava generant especialment entre altres atletes, hauria limitat l’accés a les dades de l’strava. Però la indignació ja estava llançada, segons les fonts consultades. L’Altaveu ha pogut confirmar el malestar que està causant la situació internament, al cos de policia. Fins al punt que no es pot descartar de cap de les maneres que s’acabi expedientant l’agent, habitual de triatlons i competicions tipus ‘ironman’.

Fonts del cos han lamentat la situació per l’esforç que estan fent i pels mitjans de què disposen. En aquest sentit les fonts consultades han explicat que s’està mirant d’operar al mínim per autoproteegir-se però alhora també per poder continuar garantint la seguretat del país i que hi ha el temor que quan hi hagi una primera infecció al cos, el coronavirus s’estengui i acabi malmetent el servei que s’ha de donar. Més encara en una situació de crisi.

Comentaris (15)

Trending