Indignació de la dona atropellada al Pas pel “ràpid” alliberament del conductor drogat i begut

Familiars de la víctima, que sortosament només va patir contusions, miren d’iniciar actuacions contra el causant de l’envestida, un jove formalment resident a Mallorca

-
-
Familiars de la dona no resident que la matinada de dilluns va ser envestida per un vehicle al carrer Bearn del Pas de la Casa han mostrat la seva indignació pel “ràpid” alliberament del conductor del tot-terreny causant de l’accident. El pilot, que va ser detingut després de donar-se inicialment a la fuga, va donar positiu tant al control d’alcoholèmia com al de drogues. Va dormir una nit a la Comella i en va sortir l’endemà, dimarts, després de pagar una fiança, tal com ja va avançar l’Altaveu.

La parella de l’accidentada, que sortosament només va patir contusions, va ser testimoni de l’atropellament i té clar que, pel motiu que sigui, el conductor hauria actuat amb certa intencionalitat a l’hora d’envestir la dona que, certament, també caminava lleugerament pel mig de la calçada en una zona d’influència d’un pas de vianants i recolzada en una crossa. Els familiars de l’atropellada estudien poder iniciar accions legals contra el conductor.

Segons ha pogut saber l’Altaveu, el detingut, que va marxar del lloc dels fets sense ni auxiliar l’envestida, hauria explicat que estava de vacances al Principat i que vivia a Mallorca. I que el vehicle en què viatjava, un Suzuki Jimmy amb plaques de matrícula italiana, era de lloguer. El jove, però, seria membre de l’equip de col·laboradors d’un dels pilots de MotoGP que recentment s’han instal·lat a viure al Principat. I el cotxe no seria de lloguer sinó que el posaria a disposició de l’equip de pilot la mateixa marca de la moto (Suzuki) que condueix en les curses.

A banda de la fiança que va ser abonada dimarts, i la quantitat de la qual no ha transcendit malgrat que seria “important”, al jove conductor també se li hauria prohibit conduir pel Principat i se l’hauria ‘convidat’ a presentar-se davant la Batllia sempre que sigui requerit. Més enllà d’això restaria pendent de judici. L’atropellada i els seus familiars estarien analitzant la possibilitat de promoure l’acusació particular.

 

-

Relacionat

Entra i surt de la presó el conductor que begut i drogat va atropellar una vianant al Pas de la Casa

Comentaris (2)

Trending