Ibon Navarro renova dos temporades més amb el MoraBanc Andorra

El tècnic continuarà vinculat al club fins al juny del 2022 i assegura que una de les claus és tenir el suport de l’entitat “no només quan les coses van bé sinó també quan hi ha moments difícils”

Navarro, envoltat de Gorka Aixàs i Francesc Solana.
Navarro, envoltat de Gorka Aixàs i Francesc Solana.

El MoraBanc Andorra ha arribat a un acord amb Ibon Navarro per a la seva continuïtat durant dues temporades més -fins al juny del 2022- a la banqueta, fet que suposaria encadenar quatre campanyes al capdavant de l’equip. A més, es deixa clar que hi ha la possibilitat d’ampliar encara més aquesta relació amb el projecte tricolor.

La signatura del nou contracte s’ha celebrat  aquest vespre en un acte amb el mateix tècnic, el president, Gorka Aixàs, i el mànager general, Francesc Solana. L’acord arriba pocs dies després que l’equip fes història arribant a semifinals de la Copa del Rei per primer cop.

Navarro ha explicat que “ha estat una decisió fàcil seguir a Andorra perquè la feina que fem està tenint el suport del club i no només quan les coses van bé sinó quan hi ha moments difícils i això és molt important”. També ha manifestat que “aquesta renovació arriba també per la gran feina que fa el meu cos tècnic a qui estic molt agraït”.

El tècnic es marca el repte de "seguir sent competitius en una lliga en la qual hi ha clubs que tenen més recursos"

Ibon Navarro va arribar al MoraBanc Andorra provinent de l’UCAM Múrcia l’estiu del 2018 i, des del club, es valora de forma important el fet que “els números són sempre positius i les fronteres de l’equip s’han fet més grans”. Així, es recorda que la passada temporada, es va arribar a semifinals de l’Eurocup i que, aquesta, s’ha fet una molt bona Copa del Rei.

Navarro ha explicat també que “la idea és seguir sent competitius en una lliga en la qual estem veient que hi ha clubs que tenen més recursos però nosaltres potser tenim coses que no tenen ells”. Per la seva banda, Aixàs ha transmès estabilitat en les seves declaracions: “Per nosaltres poder explicar que renovem l’Ibon és una gran notícia perquè ve a confirmar que l’aposta que vam fer fa dues temporades ha estat totalment encertada”.

Per altra part Francesc Solana ha volgut destacar que “l’objectiu amb l’Ibon en aquestes dues temporades més seguirà sent sortir-nos del que s’espera que fem pel nostre pressupost i això és el que estem fent els darrers anys i el que volem seguir fent”. La presentació de la renovació s’ha fet pública a diferència d’altres cops amb un video publicat a les quatre de la tarda amb la llegenda final Ibon2022 i amb la frase que va pronunciar el tècnic tricolor a la Copa del Rei “seguirem picant contra la paret fins que la trenquem”.

Comentaris

Trending