Govern negocia amb propietaris de terrenys per la rotonda del Punt de Trobada

La licitació de les obres està pressupostada per a aquest any

-
-
El dia després que es fes públic que el Govern no es planteja recuperar el gir a l’esquerra al Punt de Trobada per una qüestió de fluïdesa circulatòria, l'Executiu ha rellançat el tema de la rotonda. En un comunicat diu que el ministeri d'Ordenament Territorial continua amb els treballs que han de portar a disposar de la infraestructura necessària per tal de facilitar el canvi de sentit en aquesta zona.

El Govern ja ha iniciat les negociacions pertinents amb els propietaris de les possibles parcel·les que podrien estar afectades per l'obra. El ministeri d'Ordenament Territorial està centrat en la definició més precisa d'aquesta proposta viària i en el compliment de tots els requeriments i tràmits administratius per fer-la realitat.


Aquest projecte urbanístic facilitarà la mobilitat dels conductors que circulen per la CG1 en aquesta zona. La redacció del projecte i la licitació de les obres per construir la rotonda estan pressupostades per al 2019.

La rotonda estarà situada a l’alçada de la Borda Sabater, a cent metres del centre comercial i permetrà fer el canvi de sentit gairebé un quilòmetre abans que en la disposició actual. La demanda de la seva construcció va provocar les mobilitzacions dels treballadors del Punt de Trobada.

Comentaris

Trending