Govern convoca una plaça més de notari i escurça els terminis del procés de selecció

Jover diu que han canviat les dates per prevenir possibles dificultats en la gestió de tràmits

El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El consell de ministres ha modificat l'edicte del passat 22 de gener per a la convocatòria d'una plaça de notari. El ministre portaveu, Eric Jover, ha dit que hi ha diverses modificacions. Es convoca una plaça més per la baixa d'un notari, Josep Estañol. S'ha aprofitat per retocar dos elements que són la data límit de presentació de candidatures que passa del 15 de maig al 27 de març i el desenvolupament del procés de selecció.

Aquest s'havia de fer entre el desembre d'aquest any i el gener de l'any vinent però s'ha avançat al mes de setembre. Jover ha explicat que han canviat les dates perquè "hem de ser previsors per la possibilitat que la baixa d'un notari s'allargui i perquè hem de prevenir possibles dificultats en la gestió de tràmits per part dels notaris. Considerem que és important guanyar uns mesos perquè aquestes dificultats siguin les mínimes per als usuaris".

Per participar en el procés, cal tenir la nacionalitat andorrana, estar en plena possessió dels drets civils i polítics, no estar condemnat per delictes dolosos o per delictes imprudents vinculats a l’exercici de la funció pública o jurisdiccional, mentre no s’hagi produït la cancel·lació dels antecedents penals i  estar en possessió com a mínim d’un títol de nivell 4 del Marc andorrà de titulacions d’ensenyament superior en l’àmbit del dret, lliurat o reconegut pel Govern.

El concurs tindrà una primera fase, amb una ponderació d’un 20% del total, en la qual es valoraran els mèrits indicats en el currículum vitae aportat per les persones admeses, destacant aspectes com ara la formació acadèmica acreditada o l’experiència professional en l’àmbit del dret a Andorra.

A més, també s’inclou una fase d’oposició, que representarà un 80% de la puntuació total i que consta de la prova de caràcter teòric i una prova pràctica. El procés de selecció comptarà amb una prova psicotècnica.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending