Gol Solidari subhasta tres samarretes per lluitar contra el coronavirus

La iniciativa ofereix l’equipació amb la qual Javier Saviola va jugar amb el Barcelona Legends i també material de Andreu Ramos i de Juli Sánchez

Saviola ensenya la samarreta que se subhastarà.
Saviola ensenya la samarreta que se subhastarà.

Gol Solidari, la iniciativa solidària liderada pels futbolistes Ildefons Lima i Juli Sánchez, ha impulsat noves subhastes de material donat per esportistes de renom amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el coronavirus. Els diners que s’aconsegueixin amb aquestes accions se sumaran als 500 euros ja donats aquesta setmana. El producte estrella, en aquesta ocasió, és una samarreta del FC Barcelona Legends cedida per Javier Saviola.

De fet, en total són tres els objectes que es posaran a subhasta. El més preuat, però, l’ofereix l’argentí. L’exblaugrana ha donat una samarreta del Barcelona Legends, que va fer servir en el partit contra la selecció de Colòmbia Legends. Les ofertes es podran fer a partir de dimarts a la web de la iniciativa i es deixa clar que “els diners generats aniran destinats a la compra de material sanitari i per impulsar accions per ajudar els col·lectius de població més vulnerables”.

Els altres dos objectes també són samarretes. Una la posa Andreu Ramos i és la que va utilitzar amb el Vall Banc Santa Coloma la temporada 2018-19. L’altra, el mateix Juli Sánchez: la de l’Inter d’Escaldes de la campanya 2019-20.

Cal recordar que la iniciativa ja va contribuir amb 500 euros a la lluita contra el coronavirus. Ja llavors van avisar que “mentre duri l’estat l’alarma” es farien “altres aportacions”. També han iniciat una altra acció en col·laboració amb Aina: el projecte #JuntsPerAndorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending