Funció Pública reitera que no té cap intenció de privatitzar serveis de l’administració

L’externalització del manteniment i reparació de microsistemes informàtics seria una qüestió puntual que dóna resposta a una operativa que ja s’estava fent fins ara

-
-
El departament de Funció Pública ha reiterat a diferents responsables sindicals que no té cap intenció de privatitzar serveis de l’administració. I que l’exernalització acordada i en fase de licitació de la reparació i manteniment de microsistemes informàtics és només una qüestió puntual que dóna resposta a una operativa que ja s’estava fent fins ara i que el concurs ara en marxa no tindria cap repercussió amb el personal funcionari.

Segons les fonts consultades, properes al ministeri que comanda Judith Pallarés, fins ara la feina que ara es pretén formalment externalitzar via concurs ja s’estava fent externament a traves d’uns contractes que no es publicitaven. Vist que, en principi, el suport extern continua sent necessari, l’administració hauria decidit posar en marxa un concurs per adjudicar la feina a una empresa externa que haurà de destinar un recurs (una persona) en permanència a l’administració.

Les fonts consultades han assegurat que malgrat que el volum de feina és elevat i es preveu que encara vagi més a l’alça arran de la celebració de la Cimera Iberoamericana i tot el que l’envolta, l’objectiu és que en un temps -els consultats no han pogut establir un termini concret- es normalitzi el volum de feina i ja no calgui comptar amb un suport extern. Per això no es vol convocar un edicte per fer créixer el departament de sistemes d’informació. El concurs en curs suposa un desemborsament mensual de 2.500 euros.

 

Comentaris (3)

Trending