Sense notícies del número 2 per al departament de Tributs i Fronteres

Finances considera que ara per ara dins de l’administració no hi ha el perfil adequat perquè assumeixi la direcció de l’Oficina tributària després de l’ascens de Carles Ferreira

Una imatge de l'entrada a l'oficina de la Baixada del Molí.
Una imatge de l'entrada a l'oficina de la Baixada del Molí.

La renúncia d’Albert Hinojosa a la plaça de funcionari, que suposa la seva baixa com a president de l’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) i com a director del departament de Tributs i Fronteres ha fet ascendir el número 2 d’aquest darrer departament, Carles Ferreira, al màxim lloc de responsabilitat en el conglomerat duaner i tributari. El director del departament se centra sobretot en l’aspecte fronterer mentre el segon de bord assumeix la direcció efectiva de l’Oficina tributària. I, ara per ara, no hi ha cap incorporació a la vista.

Ferreira, home de l’extrema confiança del ministre de Finances, Eric Jover, ja fa uns quants dies que es va instal·lar al despatx central de Duanes, a sota del viaducte que porta al túnel del Pont Pla i, per ara, fonts del ministeri que comanda Jover asseguren que ara per ara dins de l’administració general no saben veure cap persona amb el perfil necessari per assumir galons a Tributs. Entre els funcionaris d’aquest departament hi ha expectació per veure com se solucionarà la reordenació de l’oficina després de la marxa d’Hinojosa.

Albert Hinojosa durant una roda de premsa.

Relacionat

El Govern substitueix Hinojosa al capdavant de l'AREB i al departament de Tributs i Fronteres

Paral·lelament, hi ha expectació per saber la destinació professional del fins fa poc alt funcionari de Tributs i Fronteres, que podria accedir a l'assessoria jurídica en l'àmbit privat. En aquest sentit, s'està al cas de les possibles incompatibilitats que hi ha en relació amb la seva tasca funcionarial encara que hagi deixat ja aquesta.

Comentaris (1)

Trending