L'ACB obre una actuació d'ofici pels polèmics tres minuts finals del San Pablo-MoraBanc

Massenat va jugant amb cinc personals i la taula van anotar un punt lliure dels locals que no va ser cistella

-
-
El San Pablo Burgos-MoraBanc Andorra de la Lliga Endesa-ACB ha aixecat una considerable polseguera hores després de la seva finalització. Els comissaris de taula van permetre que Massenat jugués amb cinc faltes personals i li van donar un punt més als locals per un tir lliure que Benite no va encistellar. L'ACB ha obert una actuació d'ofici.

En el 'play by play' i a l'acta del partit apareix com a encistellat un tir lliure del jugador del San Pablo, Benite que no va entrar després d'una jugada de 2 1 (88-78). En aquella mateixa fase del partit, el  jugador del MoraBanc, Massenat va continuar en pista malgrat que havia estat sancionat amb la cinquena falta personal.

En un dels atacs dels andorrans, Massenat va fer una assistència per Todorovic que va encistellar un triple. No va ser fins un temps mort que la taula es va donar compte que Massenat tenia cinc faltes personals.

L'errada és dels comissaris de taula i també de l'àrbitre principal, Juan Carlos García González. No es descarta que es tornin a jugar els 3 minuts i 33 segons, el temps que faltava quan van tenir lloc aquestes irregularitats.