Soldeu-el Tarter busca voluntaris per a les finals de la Copa del Món d’esquí

L’organització preveu un total de 350 persones implicades en l’esdeveniment que es farà el març de l’any vinent i com a novetat, es cerquen perfils que acompanyin i donin servei a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat

Voluntaris en una altra cita de Grandvalira.
Voluntaris en una altra cita de Grandvalira. GUSTAVO SUBILIBIA / GRANDVALIRA

Les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí Andorra 2023, que tindran lloc als sectors Soldeu El Tarter de Grandvalira del 13 al 19 de març, han activat el procés d’inscripció dels voluntaris. En la nova edició, l’organització es reforçarà amb el suport d’un total de 350 persones que donaran servei als equips tècnics a l’interior de les pistes de competició, i als equips de logística i altres àmbits que fan possible el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

Com a novetat, i per fer accessible les finals a tothom, se seleccionaran perfils que atendran i donaran servei a totes aquelles persones que pateixin algun tipus de discapacitat i requereixin el suport de l’organització per assistir i gaudir de la informació de l’esdeveniment. A més, també s’integraran voluntaris per atendre i col·laborar amb les accions previstes en l’àrea de sostenibilitat i cura del medi ambient.

En aquest sentit, i de la mateixa manera que a les Finals del 2019, l’àrea de voluntaris ofereix la possibilitat d’incorporar a l’equip persones que tenen alguna mena de diversitat funcional provinents de diferents associacions i col·lectius del país. Els voluntaris rebran un obsequi especial de l’edició per part de l’organització.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending