Pal Arinsal tancarà temporada acollint per primer cop el Red Bull Holy Bike

La competició, que fins ara s’havia celebrat a l’estació segoviana de la Pinilla, combina fins a tres modalitats de BTT i l’any passat va aplegar més de 300 participants

Un moment de l'edició del 2022, celebrada a la Pinilla.
Un moment de l'edició del 2022, celebrada a la Pinilla.

La temporada d’estiu ciclista competitiva a Pal Arinsal acabarà el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre (l'estació tanca portes, per això, el 15 d'octubre) amb la celebració, per primer cop al país, del Red Bull Holy Bike, una prova de bicicleta de muntanya que ajunta fins a tres modalitats. Fins ara, la competició s’havia celebrat a la Pinilla Park, a Segòvia. Enguany, es trasllada al Principat. En anteriors edicions, el nombre de participants havia superat els 300.

La prova combina fins a tres disciplines: Enduro, DH i Allau i està oberta tant a esportistes professionals com a amateurs. Des de l’organització, amb l’aval de la marca de begudes energètiques que s’ha especialitzat a patrocinar esdeveniments d’esports extrems, es destaca l’elecció de Pal Arinsal com a “un dels parcs més prestigiosos del món per a la pràctica de la BTT”. Aquest és un del motiu del canvi d’escenari, abandonant l’estació de Segòvia.

Justament, en l’edició del 2022, els grans triomfadors van ser el francès Menjou Irenee en categoria masculina i Zoe Zamara, entre les dones. Des de l’organització s’ha obert ja el termini per a les inscripcions, tot esperant que el nou destí pugui ajudar a incrementar les xifres de participants d’altres edicions. L’any passat, per exemple, es van superar els 300. 

Comentaris (1)

Trending