Pal Arinsal tanca l’estiu amb una facturació de 2,1 milions

L’estació es mostra satisfeta després de fregar els 106.000 clients que, a més, han incrementat la despesa mitjana al domini, que preveu encetar la temporada d’hivern el 2 de desembre

Usuaris al Bike Park de Pal Arinsal.
Usuaris al Bike Park de Pal Arinsal. VALLNORD PAL-ARINSAL

Vallnord Pal Arinsal ha tancat amb satisfacció la temporada d’estiu. L’estació massanenca ha superat els 2,1 milions d’euros de facturació durant aquests mesos. Es valora de forma especialment positiva el fet que la despesa mitjana dels clients s’ha incrementat en un 26,5%. Se situa, doncs, en 30,11 per persona.

En total, s’han assolit gairebé 106.000 usuaris entre els diferents serveis. Per tant, s’arriba a una xifra superior en un 10,9% a l’estiu del 2019, el previ a la pandèmia. Les dades es tradueixen en una bona facturació, superant les expectatives. Es tanca amb 2,1 milions en ingressos.

Segons s’ha explicat en un comunicat, Pal Arinsal ha pogut obrir durant 130 dies. L’única excepció va ser el 28 d’agost, quan el Bike Park va haver de tancar per culpa d’una forta tempesta. Aquesta instal·lació, per cert, ha registrat un increment del 2,8% en la facturació al llarg d’aquests mesos, en comparació a l’assolida el 2021.

Un punt del qual s’està especialment satisfet és el funcionament de la restauració. Els ingressos aconseguits pugen un 13% i el nombre de clients, encara més, un 68%. Els diferents espais gastronòmics oberts durant la temporada, Expresso i Xiringuito a Pal i el restaurant Coll de la Botella, han acollit 33.750 clients.

Pel que fa al refugi del Comapedrosa, ha rebut una resposta molt positiva per part dels senderistes. En total, 1.991 persones han pernoctat a la instal·lació: un increment del 99% en comparació a l’estiu de l’any passat.

Pal Arinsal ja pensa, un cop tancat l’estiu, en la temporada de neu. Si les condicions ho permeten, l’obertura de l’estació serà el 2 de desembre i la previsió és allargar la campanya durant 135 dies. La gran novetat, lògicament, serà el fet que l’oferta serà conjunta amb Grandvalira.

Comentaris (1)

Trending