Pal Arinsal obre la temporada d’estiu amb més de 3.200 usuaris

El Bike Park ha atret fins a 2.800 clients, a banda dels participants en la Maxiavalanche, i des del domini es considera que el tret de sortida de la campanya ha estat molt positiu

Pal Arinsal ha acollit aquest cap de setmana fins a a 2.800 bikers.
Pal Arinsal ha acollit aquest cap de setmana fins a a 2.800 bikers. VALLNORD PAL-ARINSAL

El primer cap setmana de la temporada d’estiu del Bike Park i el Mountain Park de Vallnord Pal Arinsal s’ha viscut amb força. Fins a 2.800 bikers han passat per les instal·lacions, on també s’ha celebrat la cursa Maxiavalanche. En total, l’estació ha acollit 3.200 clients en aquests tres primers dies de la campanya.

Des del domini es fa un balanç positiu de la inauguració de la temporada estiuenca. Des de divendres, el Bike Park ha rebut més de 2.800 clients. De tots els circuits, dos s’han destinat a la Maxiavalanche, que ha comptat amb més de 500 participants.

“Era una obertura molt esperada. Després d’un hivern difícil, estem dedicant molts esforços a aconseguit una gran temporada”, ha explicat el director general de Pal Arinsal, Josep Marticella. Admet que “ens hem marcat un objectiu ambiciós per l’estiu”, però deixa clar que els bons resultats aconseguits aquests dies evidencien que “és factible”.

Pel que fa al Mountain Park, els visitants han pogut gaudir d’un total de 6 activitats: PekePark, Parc de Cordes, Tirolines, Kàrting i Buggies, entre altres. Durant el cap de setmana han acollit més de 500 persones. L’escola de bicicleta també ha assolit totes les seves expectatives i segueixen fent una gran aposta per al cap de setmana.

Pel que fa al Refugi del Comapedrosa, inaugurat el passat 4 de juny, ha anat rebent senderistes de forma progressiva. Des d’inicis de temporada, més de 100 persones han gaudit dels serveis de la instal·lació, que romandrà oberta fins al 12 d’octubre.

Aquesta setmana, el domini estarà tancat. A partir de divendres, dia 19, es tornarà a activar i ja no tancarà fins al 12 de setembre. Des de Vallnord Pal Arinsal indiquen que el Bike Park podria ampliar encara més la temporada, fins al 12 d’octubre, en funció de com evolucioni la situació.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending