Les ocupacions el que va de temporada a Pal Arinsal ja superen l’anterior

Una de les grans inversions que es preveu fer de cara a l’hivern que ve serà la rehabilitació del refugi per tal de convertir-lo en un restaurant

Un esquiador a Pal Arinsal.
Un esquiador a Pal Arinsal.

La temporada està anant millor del que s’esperava en un inici. Així ho ha assegurat el director general de Pal Arinsal, Josep Marticella. Les ocupacions que s’han enregistrat fins al moment ja superen el total de l’anterior i, per tant, els resultats finals que s’esperen no poden ser més que positius. Així mateix, es preveu una inversió important, pel que fa a quantia i també a valor històric. L’hivern que ve es preveu recuperar el refugi i convertir-lo en un restaurant.

Marticella assenyala que les previsions a inici de temporada no eren gens bones, i que finalment han estat molt per sobre del que s’augurava. Principalment, pel que fa a les ocupacions, que ja han superat les de l’any passat. “S’esperava força complicada, al principi ens vam passar molt temps intentant justificar que teníem més neu del que la gent es pensava”, ha explicat Marticella. Tot i això, l’afluència que s’ha tingut a Pal Arinsal ha estat més que correcta.

Prop del 70% de les pistes han funcionat amb neu de cultiu i això ha fet, segons Marticella, “que la qualitat de l’esquí sigui més bona del que en un primer moment tothom pensava”. Això ha atret molts visitants a l’estació de Pal Arinsal i ha aconseguit que aquesta temporada tingui unes xifres finals més positives que l’anterior, tot i no haver-se acabat encara.

D’altra banda, des de l’estació, i per celebrar el seu 50è aniversari, es preveu una inversió important. Es destinarà 1,5 milions d’euros a rehabilitar i recuperar el refugi d’Arinsal per fer-lo servir com a establiment de restauració. Marticella explica que “ha estat el centre neuràlgic durant molt de temps i pensem que és molt positiu poder tornar a tenir-lo operatiu”. Si tot funciona com ho hauria de fer, el pròxim hivern el restaurant hauria d’estar funcionant.

Etiquetes

Comentaris

Trending