Mon(t) Màgic registra prop de 35.000 visitants i iguala la facturació de la temporada anterior

Grandvalira i Ordino-Arcalís fan un balanç “molt positiu” de la temporada d’estiu i destaquen el període comprés des del 9 d’agost i fins al 13 de setembre

Comentaris

El Màgic Gliss de Grandvalira.
El Màgic Gliss de Grandvalira. ARXIU

Grandvalira i Ordino-Arcalís ha fet un balanç “molt positiu” de la temporada d’estiu. La xifra total de visitants ha estat pràcticament similar a la d’anys anteriors i el període comprés des del 9 d’agost i fins al 13 de setembre ha sigut el més positiu. En el cas del Mon(t) Magic Family Park de Canillo, les quatre darreres setmanes han registrat un 40% més de facturació que el mateix període de l'any passat. Pel que fa als visitants, han predominat els provinents de Catalunya, del sud de França i del mateix Principat.

Així doncs, el Mon(t) Màgic Family Parc del sector de Canillo ha rebut prop de 35.000 visitants, una xifra similar a la de l’estiu anterior tot i haver obert una setmana més tard. A més a més, s’ha igualat la facturació acumulada al parc gràcies a l’augment de la despesa mitjana per client. Cal destacar també el rendiment del producte ‘Pack Adrenalina’, que incloïa les activitats de Màgic Gliss, tirolina i Big Airbag, i que ha crescut un 163%. El parc seguirà obert tots els caps de setmana fins al 12 d’octubre, amb accés gratuït al telecabina per a tots els residents d’Andorra.

L’obertura del restaurant ‘Wine & Meat Bar by Jean Leon’ ha permès augmentar un 20% la facturació del sector Soldeu respecte a l'any anterior.

Respecte al Golf Soldeu, els principals visitants han estat els clients del país. No obstant això, l’obertura del restaurant ‘Wine & Meat Bar by Jean Leon’ ha permès augmentar un 20% la facturació del sector Soldeu respecte a l'any anterior. Al sector d’Encamp, una altra de les novetats han sigut les noves rutes de BBT i les sortides 4x4 fins als Orris de Cubil i el Llac de Pessons, on el ‘Restaurant Refugi del Llac de Pessons’ s’ha tornat a refermar com “una de les visites clàssiques d’Andorra”.

L’estació d’Ordino Arcalís, la qual s’incorporava per primer any dintre de l’oferta de Grandvalira Resorts, ha registrat un total de 34.500 passatges al telecabina Tristaina. Les rutes a peu a més de 2.200 metres d’altitud i la terrassa panoràmica del ‘Restaurant de La Coma’ “han fet les delícies dels excursionistes”, i segons Grandvalira, “el tancament de la carretera CG3 ha afavorit la freqüentació dels cicloturistes”.

El Refugi de l’Illa ha registrat  prop de 700 pernoctacions, ocupant el 100% de la seva capacitat cada dia del mes d’agost.

Quant al Refugi de l’Illa, ha tancat el seu quart any de funcionament amb una afluència “molt positiva” malgrat tenir l’aforament restringit a 20-25 persones. Amb un total de prop de 700 pernoctacions, el refugi ha ocupat el 100% de la seva capacitat cada dia del mes d’agost. D’altra banda, s’ha realitzat un test ràpid a tots els visitants per assegurar que no patien coronavirus. El refugi romandrà obert fins al 31 d’octubre, abans d’iniciar la preparació per la pròxima temporada d’hivern.

Per últim -però no menys important-, Epic Andorra, una de les apostes per l’estiu i que tindrà continuïtat durant la temporada d’hivern, també ha tingut “una gran acollida”. Des de Grandvalira han afirmat que “l’alta satisfacció del client registrada és una nova empenta per seguir apostant per aquest model turístic que combina natura, esports, aventura, gastronomia, confort adaptat al client i experiències exclusives dintre del Principat d’Andorra”.

Etiquetes

Comentaris

Trending