Grandvalira anuncia que aixeca les restriccions de venda de forfets a estrangers excepte a francesos

Els dominis de Soldeu, el Tarter, Grau Roig i el Pas de la Casa, més Arcalís, estaran oberts fins dilluns inclòs i el passi general de dia costa 52 euros

L'estació de Grau Roig.
L'estació de Grau Roig. GRANDVALIRA

Grandvalira anuncia que aquests dies de Pasqua aixeca les restriccions de venda de forfets a estrangers amb l’excepció dels francesos. Per tant, i formalment, totes aquelles persones que ho vulguin podran fer un tastet final de temporada. Les estacions de Soldeu, el Tarter, Grau Roig i el Pas de la Casa, més Arcalís, estaran oberts fins dilluns inclòs, i el passi general de dia costa 52 euros.

Amb el restabliment de la mobilitat amb l’Estat espanyol, el domini de les Valls d’Orient ha fet l’anunci per mirar d’atreure esquiadors aquest proper cap de setmana de Setmana Santa. No obstant, les condicions de la neu són força dolentes i cal anar amb precaució i assegurar-se amb antel·lació de quins remuntadors i zones són transitables amb certes garanties.

La venda de forfets ha estat ple de polèmica tota la temporada després del compromís de les autoritats andorranes amb les seves homòlogues franceses que només es permetria esquiar els nacionals i els residents. Ha estat evident durant tot l’hivern, però, que s’han buscat fórmules i formuletes per mirar de saltar-se l’anunci oficial. En tot cas, des d’avui, i amb l’excepció dels turistes francesos, la resta tenen obertes les portes de Grandvalira sense limitacions.

Comentaris (1)

Trending