Francesc Camp, nou president de Grandvalira

Joan Viladomat es converteix en el vicepresident de l'ens durant els pròxims dos anys

Francesc Camp.
Francesc Camp. ALTAVEU

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ha passat a ocupar la presidència del consell d’administració de Grandvalira. El nomenament es va dur a terme el passat dimarts 11 de gener després que expirés el mandat rotatori de la presidència, que fins al moment ocupava Joan Viladomat, qui a partir d’ara i fins d’aquí a dos anys esdevé el vicepresident del consell.

Grandvalira és el domini esquiable més gran dels Pirineus amb 210 km de pistes. L'estació té sis accessos diferents a pistes. La societat va entrar en funcionament a l'hivern de 2003 com a resultat de la fusió dels dominis de Pas de la Casa - Grau Roig i Soldeu El Tarter. El 2007 el sector de Pas de la Casa - Grau Roig va celebrar el 50è aniversari. Amb la recent incorporació de l’estació d’Ordino Arcalís a Grandvalira, neix Grandvalira Resorts, un domini esquiable.

Francesc Camp ocuparà la presidència del consell d'administració. El cònsol  major de Canillo tindrà a Joan Viladomat com a vicepresident durant els pròxims dos anys.

 

Comentaris (4)

Trending