El director de màrqueting de Grandvalira, ferm aspirant a rellevar Marticella a Pal-Arinsal

David Ledesma és un gran coneixedor de les Valls del Nord i la direcció general d’EMAP, amb els responsables de la qual ja ha mantingut contactes, seria un ascens professional

David Ledesma en ser nomenat, el setembre del 2019, director de màrqueting de Grandvalira.
David Ledesma en ser nomenat, el setembre del 2019, director de màrqueting de Grandvalira. GRANDVALIRA

L’actual director de màrqueting de Grandvalira, David Ledesma, és un dels més ferms candidats -que no l’únic a priori- per assumir la direcció general de la societat que gestiona l’estació de Pal-Arinsal. Amb aparent absoluta discreció, els màxims responsables del comú de la Massana i d’EMAP, amb suport extern, estan treballant en el recanvi de Josep Marticella, que al mes d’abril ja va anunciar que una vegada esgotada aquesta temporada d’estiu, plega.

Amb temps de marge, però amb la vista posada en començar a operar amb un nou director general a partir del mes de setembre si no pot ser abans -Marticella s’ha compromès a fer un treball d’acompanyament si escau-, els rectors d’EMAP estan tancant el cercle. I un dels gestors del món de la neu que més ben situat estaria per agafar el relleu de Marticella seria un Ledesma que coneix a la perfecció les Valls del Nord -encara que amb preferència del camp de neu de més al nord- i que veuria una evolució professional amb el salt a la direcció general d’EMAP.

David Ledesma ja hauria mantingut alguna trobada de prospecció amb els responsables de la societat que gestiona Pal-Arinsal. De fer el canvi, assumiria un nou repte després que el setembre del 2019 esdevingués el director de màrqueting procedent de l’àrea equivalent (més la de desenvolupament de negoci) d’Ordino Arcalís. En aquell moment es duia a terme la integració del camp de neu ordinenc a Grandvalira i en certa manera el nomenament de Ledesma pretenia facilitar la confluència de sinergies.

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella.

Relacionat

El comú de la Massana vol tenir el relleu de Marticella a Vallnord-Pal Arinsal abans de l'estiu

De nacionalitat andorrana, Ledesma té 44 anys és llicenciat en Periodisme per la Universitat Internacional de Catalunya i també en Història per la Universitat de Barcelona. Postgrau i Direcció en Màrqueting i Vendes per ESADE i Diplomat per la Universitat Ramon Llull. Compta també amb un postgrau en Direcció de Màrqueting per la UOC. En l'actualitat continua la seva formació en un Màster Executive MBA a EAE Business School.

A banda de l’assumpció de més responsabilitats i tot el que això comporta, la integració d’Ordino-Arcalís per a la qual hauria treballat Ledesma ja seria un fet o gairebé i, a més a més, Grandvalira, amb l’obligat canvi de direcció general que va fer, i amb la incorporació de Juan Ramón Moreno en aquest lloc, va sumar un nou expert justament en màrqueting. En tot cas, la de Ledesma no és la única alternativa possible.

Comentaris (13)

Trending