Espot i Pons expliquen a les entitats feministes els avenços legislatius en matèria d'igualtat

Se'ls ha presentat el projecte del Servei d’informació sexual i reproductiva

El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons.
El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons.
El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, s’han reunit aquest dimarts amb membres de les diferents associacions feministes del país. Hi han participat representants de l’Associació de Dones d’Andorra, d’Acció Feminista d’Andorra i no hi hagut presència d'Stop Violències. La trobada s’emmarca en un seguit de reunions de treball impulsades des del Govern iniciades el passat mes d’agost on s’ha convidat a totes les entitats d’aquest perfil.

En la trobada, el cap de Govern i el secretari d’Estat han explicat els avenços que s’han fet els darrers mesos en la Llei d’Igualtat de tracte i no discriminació i en l’Observatori de la Igualtat que se’n desplega. Així, els han facilitat el text i se les ha convidat a fer aportacions a aquest Decret Regulador en un termini de quinze dies. També s’ha tractat la Llei d’Igualtat efectiva entre Dones i Homes que està en procés de redacció i s’espera comptar amb els seus suggeriments abans de final d’any.

D’altra banda, durant la reunió s’ha explicat a les participants el projecte del Servei d’informació sexual i reproductiva que el Govern presentarà durant els pròxims dies. Una proposta que ha estat ben rebuda per les associacions. Espot i Pons s’han emplaçat a trobar-se de nou amb les representants de les
associacions feministes en una nova reunió durant les pròximes setmanes.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.