Espot i Pons expliquen a les entitats feministes els avenços legislatius en matèria d'igualtat

Se'ls ha presentat el projecte del Servei d’informació sexual i reproductiva

El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons.
El secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons.
El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, s’han reunit aquest dimarts amb membres de les diferents associacions feministes del país. Hi han participat representants de l’Associació de Dones d’Andorra, d’Acció Feminista d’Andorra i no hi hagut presència d'Stop Violències. La trobada s’emmarca en un seguit de reunions de treball impulsades des del Govern iniciades el passat mes d’agost on s’ha convidat a totes les entitats d’aquest perfil.

En la trobada, el cap de Govern i el secretari d’Estat han explicat els avenços que s’han fet els darrers mesos en la Llei d’Igualtat de tracte i no discriminació i en l’Observatori de la Igualtat que se’n desplega. Així, els han facilitat el text i se les ha convidat a fer aportacions a aquest Decret Regulador en un termini de quinze dies. També s’ha tractat la Llei d’Igualtat efectiva entre Dones i Homes que està en procés de redacció i s’espera comptar amb els seus suggeriments abans de final d’any.

D’altra banda, durant la reunió s’ha explicat a les participants el projecte del Servei d’informació sexual i reproductiva que el Govern presentarà durant els pròxims dies. Una proposta que ha estat ben rebuda per les associacions. Espot i Pons s’han emplaçat a trobar-se de nou amb les representants de les
associacions feministes en una nova reunió durant les pròximes setmanes.

Comentaris (1)

Trending