Vinyes i Mercader, cinquens al Ral·li de Ferrol

El Suzuki Swift R4lly va mostrar un bon rendiment en uns trams molt complicats i carreteres estretes

Vinyes-Mercader amb el Suzuki en un tram del Ral·li Ferrol.
Vinyes-Mercader amb el Suzuki en un tram del Ral·li Ferrol. Fotoesport

Joan Vinyes - Jordi Mercader (Suziki Swift R4lly) van saldar el seu desplaçament a Ferrol, aconseguint la cinquena plaça de la classificació absoluta del 52è Ral·li de Ferrol - Suzuki, prova vàlida per al S-CER. Ivan Ares-David Vazquez van ser els vencedors del ral·li, després de decantar al seu favor la bonica lluita que van mantenir amb Efren Llarena-Sara Fernandez i Josë A. “Coet” Suarez-Pin Iglesias, els tres equips amb mecàniques R5.

Els Suzuki Swift R4lly, de l’equip Suzuki Ibèrica, Pardo-Perez i Vinyes-Mercader, van completar el top 5 d’una prova que, una vegada més, es va caracteritzar per la complexitat de les especials, marcades en carreteres estretes, amb asfalt molt deteriorat i que transcorren enmig de grans extensions de boscos d’eucaliptus.   

La pròxima cita de la densa agenda de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport, obligarà als integrants i a la logística, a fer un llarg desplaçament, en concret fins a l’illa de San Miguel d’Azores per a participar en el 55 Ral·li Azores, prova que es disputarà a mitjan setembre (del 16 al 18) en pistes de terra. La prova serà vàlida per al Campionat d’Europa de Ral·lis 2021, certamen en el qual l’equip Suzuki Ibèrica està protagonitzant una excel·lent participació, estant entre els millors de la categoria ERC2.

Etiquetes

Comentaris

Trending