Vila i del Rio tornen a ser primera i segona a les curses FIS de Candanchú, amb Quim Grioche tercer

Les dues andorranes destaquen per segon dia consecutiu, aquesta vegada en la prova dels 10 quilòmetres

Comentaris

Vila i Del Rio al podi de Candanchú aquest diumenge.
Vila i Del Rio al podi de Candanchú aquest diumenge. FAE

Aquest diumenge s’ha disputat a Candanchú la segona jornada dels Campionats d’Aragó d’esquí de fons, i novament amb protagonisme andorrà. En la cursa femenina de 10km, Carola Vila ha acabat campiona, mentre que Gina del Rio ha estat segona. A la cursa masculina de 15km, Quim Grioche ha estat tercer.

Carola Vila i Gina del Rio han repetit les posicions de dissabte a la cursa de Candanchú. Vila s’ha imposat en els 10km amb 25.43,0, mentre que Del Rio ha arribat a 1,8 segons de la seva companya. Tercera ha estat l’espanyola Marta Cester, a 2.16,1. En la cursa d’homes, Grioche ha finalitzat tercer a 29,8 del guanyador, que ha estat l’espanyol Diego Ruiz. Segon ha estat el també espanyol Roberto Piqueras, que ha acabat a 3,8 del seu compatriota.

GABRIEL 19è EN GEGANT

A Kronplatz, s'ha disputat una doble cita de gegant corresponent als Nacionals de Geòrgia  amb Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i Íria Medina. Gabriel ha estat 19è amb 2.27.05, a 2.03 del vencedor, el lituà Andrej Drukarov (2.25.02), i amb 34 punts FIS que milloren els seus actuals 39.13. Així mateix, Cornella ha finalitzat en la 38ª posició a 5.43. En la cursa femenina, Íria Medina ha estat 13ena a 2.72 de la guanyadora, la nord-americana Ava Sunshine Jemison.

Etiquetes

Comentaris

Trending