Victòria de prestigi del MoraBanc contra el Bayern Múnich en un amistós a Llíria

Els jugadors que prepara Natxo Lezkano s’han imposat per 66-64 amb Speight, Andric i Lee com a màxims exponents d’un joc força coral que sempre ha anat per davant dels alemanys

Dee defensa un rival.
Dee defensa un rival. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha assolit una nova victòria en un amistós en terres alacantines, a Llíria. I aquest cop el triomf té un aire de prestigi important. El rival era tot un equip d’Eurolliga, el Bayern Múnich que prepara Andrea Trinchieri. Els andorrans sempre han anat per davant en el marcador i han acabat vencent per un ajustat 66-64. Speight, Andric i Lee han liderat l’aspecte anotador d’un joc molt coral efectuat pels de Natxo Lezkano, que no ha pogut disposar de Nacho Llovet.

L’Andorra ha anat sempre per davant en el marcador des d’un 8-0 inicial que ha marcat l’evolució del matx. Ja llavors Trinchieri, que ha vist com els millors homes seus han estat Corey Walden, Gillespie, Augustine Rubit o Sisko, ha hagut de demanar un temps mort i els alemanys han semblat reaccionar (8-5). Però sempre sempre sempre han anat a remolc. En alguns moments a força distància del MoraBanc, que al descans tenia deu punts de marge (38-28).

Els alemanys, que s’estan preparant per a les seves competicions a Llíria, han serrat les dents durant el tercer temps i han igualat el matx (51-49). Però no han aconseguit mai passar per sobre del MoraBanc, ans el contrari, els de Lezkano han marcat el tempo del partit amb gran solvència i sense que els tremolés el pols. El Bayern hauria pogut vèncer al darrer instant. Però el triple intentat gairebé sobre el clàxon no ha entrat.

Etiquetes

Comentaris

Trending