Vicky Jiménez queda fora de la fase prèvia de Roland Garros

L’andorrana ha caigut amb l’australiana Jaimee Fourlis en tres sets (6-4, 4-6 i 6-3) , amb un final de partit marcat pels seus problemes físics,i es queda sense opcions d’arribar al quadre principal del torneig parisenc, fet que li permet participar als Jocs dels Petits Estats

Comentaris

Jiménez ha caigut davant la seva rival.
Jiménez ha caigut davant la seva rival.

Vicky Jiménez haurà d’esperar per poder disputar el quadre principal de Roland Garros. L’andorrana ha caigut eliminada en la primera ronda de la fase prèvia. En un duel igualtat, ha estat superada per l’australiana Jaimee Fourlis, en tres sets (6-4, 4-6 i 6-3). Decepció, doncs, per a la tennista del Principat que, en canvi, suposa que podrà viatjar a Malta per disputar la competició dels Jocs dels Petits Estats.

En el primer set, hi ha hagut igualtat durant una bona estona. El duel ha començat amb un trencament de servei per banda i això ha fet que s’arribés al 4-4. Jiménez, però, ha perdut el novè joc i, a diferència dels moments inicials, no ha pogut corregir. L’australiana s’ha endut el primer parcial per 6-4.

El segon set semblava complicar-se força per a l’andorrana. Fourlis li ha trencat dos cops el servei i s’ha situat amb un 1-3 que Jiménez ha pogut igualar. Novament, al tram decisiu del parcial s’arribava amb 4-4. En aquest cas, la tennista del Principat ha pogut mantenir la seva sacada i s’ha endut el darrer joc per tancar la segona màniga amb un 4-6.

El tercer i definitiu set ha començat molt bé per a Jiménez, que s’ha posat 0-2. En el tercer joc, maratonià, Fourlis, 150 del rànquing WTA, ha reaccionat, també ajudada pel fet que una lesió ha deixat la tennista del Principat tocada físicament. L’andorrana ha salvat en fins a sis vegades el trencament, però finalment l’australiana ha acabat aconseguint-lo. El cop ha fet mal l’andorrana, que ha acabat cedint el parcial per 6-3, també amb dificultats per culpa del dolor que patia, malgrat l'atenció mèdica rebuda.

D’aquesta forma, la tennista del Principat veu esguerrat el somni d’arribar al quadre principal del torneig parisenc. La derrota, en canvi, li permetrà viatjar a Malta, on representarà Andorra en els Jocs dels Petits Estats que tindran lloc a partir de dilluns vinent.

Comentaris (3)

Trending