Vicky Jiménez, a un pas del quadre central de Wimbledon

L’andorrana ha superat en la segona ronda de la fase prèvia del torneig anglès a la suïssa Conny Perri per 6-4 i 6-3 i en el tercer partit s’enfrontarà a l’australiana Astra Sharma

Comentaris

Vicky Jiménez en un torneig anterior.
Vicky Jiménez en un torneig anterior.

La tenista andorrana ja està a la tercera ronda de la fase prèvia del Grand Slam de Wimbledon. En el segon partit ha superat per 6-4 i 6-3 a la suïssa Conny Perri en una hora i mitja de partit. El darrer escull per estar en el quadre central del torneig anglès serà l’australiana Astra Sharma, de 26 anys, i la 136 en el rànquing mundial.

Segon partit de Vicky Jiménez a Wimbledon i segona victòria, en aquest cas, contra la suïssa Conny Perri, de 31 anys i 236 del rànquing mundial, per 6-4 i 6-3. El primer set ha començat amb un trencament de l'andorrana que, posteriorment, amb el seu servei l'ha confirmat. Tot i això, quan podia ampliar la diferència del 2 a 0, Perri ha trencat el servei de Jiménez i ha posat el 2 a 2. La igualtat, però, ha durat poc perquè en el següent joc Jiménez ha tornat a recuperar la iniciativa en el marcador fins al 6-4 definitiu.

El segon set ha començat igual que el primer, però amb els papers intercanviats. Ha estat la suïssa qui ha posat el 0-2 en el marcador. A partir d'aquí, la tennista andorrana ha guanyat els següents 4 jocs per situar el 4-2. Només li ha caigut mantenir el seu servei per situar el 6-3 definitiu i que li permet classificar-se per la tercera ronda de la fase prèvia.

D'aquesta manera, el darrer escull per Vicky Jiménez abans d'entrar al quadre central serà l'australiana Astra Sharma, de 26 anys, i la 136 en el rànquing mundial. Sharma ha superat en segona ronda per 6-3, 4-6 i 6-3 a l'espanyola Irene Burillo en 1 hora i 54 minuts.

Etiquetes

Comentaris

Trending