Vicky Jiménez guanya en dos sets a la japonesa Misaki Doi i passa a segonda ronda de Vancouver

A setzens de final, l'andorrana s'enfrontarà a la britànica Jodie Burrage, que ocupa la posició 142 del rànquing mundial

Vicky Jiménez en el partit disputat aquesta matina.
Vicky Jiménez en el partit disputat aquesta matina.

Debut plàcid per a Vicky Jiménez en el WTA 125 de Vancouver. En primer ronda ha superat a la japonesa Misaki Doi, número 95 del rànquing mundial, en poc més d'una hora, per 6-3 i 6-2. A setzens, la seva rival serà la britànica Jodie Burrage, de 23 anys i 142 del rànquing.

Vicky Jiménez ja està a segona ronda del torneig WTA 125 de Vancouver després de superar aquesta matinada a la japonesa Misaki Doi, número 95 en el rànquing mundial i setena cap de sèrie, per 6-3 i 6-2 en 1 hora i 16 minuts de partit.

De fet, Jiménez no va donar cap opció a la rival. Amb un partit que va tenir controlat en tot moment. De fet, en el primer set només va necessitar 36 minuts per endur-se'l, mentre que el segon va durar quatre minuts més, és a dir 40. Cal recordar que aquesta competició serveix a l'andorrana com a preparació del que és el seu principal objectiu en aquesta gira americana, la prèvia del US Open, on intentarà entrar en el quadre principal del torneig.

A setzens de final, l’andorrana s’enfrontarà a la britànica Jodie Burrage, de 23 anys i 142 del rànquing. Burrage es va desfer de la polonesa Maja Chwalinska per 7-6, 2-6 i 6-7, en gairebé tres hores de partit.

Etiquetes

Comentaris

Trending