Vicky Jiménez guanya 170 llocs en el rànquing mundial de tennistes

L’andorrana només pot guanyar un joc en la final -la primera que disputa com a professional sènior tot i tenir setze anys- del torneig de Maspalomas

Victòria Jiménez no ha tingut cap possibilitat de vèncer la final.
Victòria Jiménez no ha tingut cap possibilitat de vèncer la final.

La tennista andorrana Victòria Jiménez no ha tingut res a fer en la final del torneig W60 Gran Canària. Jiménez sols ha pogut guanyar un joc a la neerlandesa Arantxa Rus (6-0, 6-1). No obstant, la feina ja l’havia fet abans aconseguint plantar-se a la seva primera final professional tenint tot just setze anys acabats de fer. De fet, l’andorrana ha estat una de les grans sorpreses de la competició, que permès a Vicky fer un salt de 170 llocs de cop en el rànquing mundial de tennistes.

A partir d’aquest dilluns, Jiménez serà la 405 del món. Tot i el salt, molt per sota de la seva rival en la final d’aquest migdia a Maspalomas. La tennista andorrana ha estat habitualment entrenant amb Rus. L’holandesa sap tots els trucs de Jiménez. Probablement també a la inversa. Però l’andorrana no ha tingut el dia. I tan en el primer set com en el segon, en moltes de les ocasions que ha tingut per poder vèncer algun joc més, els cops se li han girat en contra.

Des del primer moment, l’holandesa no ha volgut sorpreses per a desesperació de Vicky Jiménez, que tot just ha pogut guanyar el sisè joc del segon set per posar-se amb un 5-1 que ha acabat rematant en el joc següent Ruz. Amb tot, en el lliurament de premis l’organització del torneig ha qualificat Jiménez de “sensació” del torneig i ha afirmat que Gran Canària “ha consagrat a aquesta jove promesa del tennis mundial”. Per a la tennista andorrana, arribar en l’esmentada final és un “somni fet realitat”. Immensament emocionada, Vicky Jiménez ha reconegut, com no podia ser d’una altra manera, que Arantxa Rus “ha jugat increïble”.

Etiquetes

Comentaris

Trending